Tomas napísal:
Ahoj aj ja som sa teraz zaregistroval a tiez si rad popíšem stebou.Odkial si?
Ja si s tebou rád popíšem . Hraješ nejaké MMORPGčky ?? Niečo ako Dragon Fable ,Battleon ,Adventure Quest Worlds ??![]()
Awoooojte ludkovvviaaaaa.....kto s vaaaaas poise,,,,????
pllllz....![]()
Mara príde k Ferovi do kancelárie a prichytí ho so sekretárkou na kolenách. Ako Fero zbadá manželku, začne nahlas diktovať:
- Bez ohľadu na finančnú krízu pokladáme zakúpenie stoličky pre sekretárku za nevyhnutné!
![]()
CHCEM SA STAZOVAT ZE MI TU NIEKTO KOPIRUJE VTIPY A NAPISE TAM SVOJE MENO MAL SOM HO AJ PODPISANY A SU TAM MOJE UDAJE O SKYPE A POKECI : Ide v noci farár a nesie kadidlo.
Stretne ho opitý chlap a hovorí:
- Servus pupuš! Horí ti kabRaz zazvoní u chlapíka zvonček on otvorí a tam chlap ožratý jak doga a poťažmo mu hovorí: "Dobrý večer,ono sa mi minul rum a ja by som chcel vedieť či je tá porucha v celom baráku."
Thaq my skype is erinos919 a pokec is gangster919
elka
vicusa --- ONO SA TAM NIEKTO PODPISE ZE VICUSA A VO VTIPE JE NAPISANE ZE SA VOLAM ERINO NO JE TOTO NORMALNE CHCEM ABY TO ADMIN ZMAZAL AK NA TEJTO STRANKE NEJAKY JE! ***DAKUJEM***
DO riti napísal:
CHCEM SA STAZOVAT ZE MI TU NIEKTO KOPIRUJE VTIPY A NAPISE TAM SVOJE MENO MAL SOM HO AJ PODPISANY A SU TAM MOJE UDAJE O SKYPE A POKECI : Ide v noci farár a nesie kadidlo.
- Servus pupuš! Horí ti kabRaz zazvoní u chlapíka zvonček on otvorí a tam chlap ožratý jak doga a poťažmo mu hovorí: "Dobrý večer,ono sa mi minul rum a ja by som chcel vedieť či je tá porucha v celom baráku."
elka
vicusa --- ONO SA TAM NIEKTO PODPISE ZE VICUSA A VO VTIPE JE NAPISANE ZE SA VOLAM ERINO NO JE TOTO NORMALNE CHCEM ABY TO ADMIN ZMAZAL AK NA TEJTO STRANKE NEJAKY JE! ***DAKUJEM***
A ESTE POJEB SI OCI vicusa!!! xD
DO riti napísal:
DO riti napísal:
elka
vicusa --- ONO SA TAM NIEKTO PODPISE ZE VICUSA A VO VTIPE JE NAPISANE ZE SA VOLAM ERINO NO JE TOTO NORMALNE CHCEM ABY TO ADMIN ZMAZAL AK NA TEJTO STRANKE NEJAKY JE! ***DAKUJEM***A ESTE POJEB SI OCI vicusa!!! xD
Prečo to teda píšeš sem ? urob si vlastnú tému a tam si nadávaj! Alebo napíš adminovi !
ahojte...je tu niekto s kym by som si mohla pokecat???keby daco tu je moj nick na pokec Domi13
má daktoo POKEEC??......pistee moj nickk puma-sexi dikyy http://www.pokec.sk
cus lide som tu nova
je tu nejaky chalanko na zoznamenie??
jak hej tak napiste plss
ajooj ![]()
som zo strečna ak poznas-žilina...ale nehram nic len WoW a teraz mi nejde tak nic zatial...
a si slovak? na pokeci? jak hej daj nick ![]()
andylarkin0 napísal:
Tomas napísal:
Ahoj aj ja som sa teraz zaregistroval a tiez si rad popíšem stebou.Odkial si?
Ja si s tebou rád popíšem . Hraješ nejaké MMORPGčky ?? Niečo ako Dragon Fable ,Battleon ,Adventure Quest Worlds ??
pls si aj na pokeci? moc sa tu nevyznam tak jak si tak napis nick...