#1 11. 05. 2008 17:06:22

Jerry
Nováčik

Milý trapas, ktorý som zažil s priateľkou :)

Zamilovaní až po uši sme sa viezli s priateľkou v autobuse, boli sme už spolu niekoľko mesiacov. Ako tak stojíme v autobuse mal som chuť pobozkať priateľku na ruku, keďže sme stáli ,držala sa za držiak a tak som sa nahol k nej, že jej pobozkám ruku. Privieram oči, mojej priateľke v momente môjho bozku zazvonil mobil, zdvihla ho rukou, ktorú som šiel pobozkať a moje pery srdcevúco spočinuli pred všetkými cestujúcimi na držiaku v autobuse:))))...Doteraz si na to spomíname a smejeme sa na tom:))).

Trapas môjho inštruktora v autoškole----(Nazveme ho Karol).
Inštruktor Karol bol pedantným inštruktorom a dal si sakramentsky zaležať na tom, aby jeho absolventi boli skutočnými šoférmi. Jedného dňa sa stalo, že inštruktor Karol bol účastnikom autonehody (nezavinene), keď z parkoviska doňho narazila mladá sympatická dáma s novučičkým sedanom. Karol rozčulene vybehol von a hromží na mladú dámu--- "Bóóóóže môj čo ste slepa???? Kto Vás učil jazdiť????" Na to mladá dáma chladne a pokojne odvetí---"Vy pán Karol"

Trapas, krorý sme vyviedli spolužiakovi na gympli-- Náš milý spolužiak Kubo, ktorý si rád uťahoval z každého bol obeťou celkom pekného žartíka. Všetci isto poznáte štýl, že niekoho poklepete po chrbate s tým, že mu tam napíšete kadejakú blbosť, ako napr.:Kopni ma! alebo Som debil a podobne. My sme mu napísali na lístoček-"nikdy sa nič neučím"
Bola veľká prestávka a všetci sme zabudli na to že to tam ma ešte nalepené. Zbadal ho učiteľ nemčiny. Pán učiteľ bol tak trošku v zborovni kecálek a náramne sa na tom musel baviť. Skončila prestávka, začala nemčina. Učitel nečakane vytiahol klasifikačný a ako to iste všetci poznáte hlavy okamžite dole. "Odpovedať príde Jakub" V triede výdych, ktorý náhle vystriedal mohutný smiech. Až potom sme zbadali, že ten chudák má ešte stále prilepený listoček na mikine.
To nie je všetko, učiteľ ho vyskúšal, samozrejme prd vedel, ale nedal mu päťku.Kubo si vydýchol sadol za lavicu a v tom sa učiteľ spýtal kto to urobil, Bola dobrá nálada aj učiteľ sa na tom smial až takmer plakal, tak som sa priznal a prihlásil sa že som to spravil ja. Učiteľ ešte sa stále nedosmial, ale v tom smiechu vypotil vetu-"Tak poď odpovedať"
No hovno som vedel a posadil ma s pätorkou, skoro ma urvalo. A po nemčine sme mali ešte dejepis a geografiu a samozrejme aj tam ma náhodou vyvolali a domov som pošiel s troma pätorkami. Ešte štastie že ten lístoček si všimol nemčinár až cez veľkú prestávku, lebo slovina a anglina by dopadla rovnako.

Trapas na lyžiarskom zájazde: tých je veľa, ale môžem spomenúť tento. Aktérom som bol opäť ja, môj skvelý kamarát Gabo a bohužiaľ teraz už nebohý Pán profesor.
Boli sme prváci na gymply a robili sme s Gabom kadejaké bláznovstvá. Predvádzali sme sa pred babami, vždy sa chvalabohu našli nejaké, ktorým sa naše vyčíňanie ako tak pozdávalo:). Gabovi aj mne sa páčila holka. Teda Gabovi s páčila iná aj mne iná. Bola noc a my na izbe sme opäť vyvádzali. Hrali sme sa na to že akože prichádzame z veľkej lyžovačky a v posteli nás čakajú vtedy naše vytúžené a roztúžené dievčatá. Robili sme kadejaké premety na posteli a simulovali kadejaké polohy:). Začali sme sa tk strašne smiať, že som nemal ďaleko aby som sa od smiechu nepočural a veru keby nie umyvadla v izbe na zachod by som nedošiel.
Cikám do umyvadla (no čo bol som puberťák hlúpy:)), napodiv nie a nie zastaviť to, no čo je horšie, naše vyvádzanie zobudilo profesora, vošiel do izby a ja na špičkách cikám do umyvadla.
Pán profesor sa ma pýta:"Juraj čo robíš?"
Ja som v momente pustil vodu a z jemného zvuku sa premenil silný zvuk prúdiacej vody z vodovodného kohútika. A do toho som ešte povedal "umývam si ruky, prečo?"
Profesor:" jasné o polnoci si umývaš ruky, tak si ich umy a choď spať." Gabo skoro umrel od toho smiechu.
Ako odišiel prišiel ešte k nám tretí náš spolubyvajúci Tomáš, predtým som ešte stihol ako tak šampónom na vlasy vymyť umyvadlo. Tomáš vzal staré ponožky a hodil ich do umyvadla. My s Gabom pohľady na ňho čo ide robiť. Držali sme sa aby sme nepraskli od smiechu, keď v tom nič neušiaci Tomáš sa spýta.-"Chalani čo to tak pení?"
No ja som myslel že umriem.......Mám ešte ďalšie zážitky , ale tie nabudúce

Zápätie

sk